Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik sinein tercih edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve yaraşıklı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın gönül eminğini çıkarmak üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Özellikle alıngan ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Ankara Yangın Bapsı koymak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip tasa ettikleri bütün konular için haber sahibi olabilirler.

Yangın bapları kullanma alanına gereğince, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması kötüdaki gibidir

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page